Assessmentsessie Bewust Leiderschap

Een kennismaking

Het kan zijn dat je een hond geadopteerd hebt uit het buitenland. Of dat je verliefd bent geworden op een asielhond en die een liefdevol thuis hebt geboden. Of dat je een pup hebt gekocht en daar lekker mee aan de slag bent gegaan. En in de loop der weken of maanden ervaar je ander gedrag, en wat je ook doet, het helpt niet. Ingrid komt bij je aan huis en ze gaat je meenemen in de belevingswereld van jouw hond. Wat gebeurt er voor jouw hond? Welke emoties spelen er mee? Wat doet stress met jouw hond en hoe kan je jouw hond helpen? Ze legt je uit wat er achter het gedrag zit, waarom jouw hond doet wat hij doet. En ze gaat jou begeleiden.

Werkwijze

Je gaat samen met Ingrid direct in de praktijk aan de slag. Ze begeleidt jou en jij begeleidt jouw hond. Zo voel je direct wat er gebeurt, tussen jullie, en hoe het anders kan. Je krijgt inzicht in gedrag en achterliggende emoties en hoe je meer verbinding met jouw hond kunt krijgen.

Investering

De investering voor dit assessment is 155 euro inclusief btw, exclusief reiskosten. Je krijgt tips en adviezen waar je direct zelf mee aan de slag kunt.